Ca n’Aladesa serà al 1r. mercat de pagès de Sant Feliu de Llobregat

El Palau Falguera acull el pròxim cap de setmana la primera edició de la “Tardor al Palau“, en el marc de la qual hi haurà exposicions de roses, bolets i segells, així com la venda de productes de pagès i obres d’art .

S’organitzaran diferents activitats al voltant del món de les roses, els bolets, els productes de l’horta, els segells i l’art. Hi haurà exposicions, conferències, tallers, així com la venda de productes de pagès a càrrec de pagesos locals. També es muntarà una fira d’art al carrer on es podran veure i comprar les obres d’artistes vinculats al territori.

L’objectiu és oferir, des d’un espai tan emblemàtic com el Palau Falguera, diferents activitats adreçades a tots els públics per difondre la riquesa dels productes de tardor en un ambient festiu.

El programa d’activitats inclou les propostes següents:

  • Roses a la tardor: Des de divendres 16 i fins al diumenge 18, sales del Palau s’ompliran d’exposicions de roses. També es faran conferències, tallers i demostracions florals i es vendran productes relacionats amb el món de la rosa. 
  • 26a Exposició de bolets de tardor: El dissabte al matí s’organitza una sortida popular a Collserola per anar a buscar els bolets que permetran fer l’exposició.També es farà un tast de bolets i es sortejarà un lot boletaire. 
  • 1r Mercat de Pagès: Pagesos locals vendran directament a la ciutadana productes frescos i de temporada recent collits del camp. A més, es podran adquirir productes ecològics. Les parades s’instal·laran el dissabte i el diumenge, de 10 a 14 h al parc del Palau Falguera. 
  • Agricultura ecològica: Es faran tallers per explicar com conrear la terra de forma ecològica en horts adreçats a l’autoconsum.
  • Mostra de segells de roses, bolets i productes agraris: Els aficionats a la filatèlia podran contemplar segells amb motius naturals al·lusius a la tardor.
  • 1r FirArt: El diumenge, de 10 a 14 h, el parc del Palau s’omplirà de paradetes on artistes plàstics de Sant Feliu i de municipis propers exposaran i vendran les seves obres.

Ca n’Aladesa hi serà… us esperem!

Dades:

  • 17 dissabte i 18 diumenge, de 10 a 14 h “Tardor al Palau” 1r Mercat de Pagès
  • Lloc: Pati del parc del Palau Falguera
  • Organització: Pagesos locals, associació mediambiental Gaia (Horts orgànics Ca N´Alegria) i Ajuntament, amb la Col·laboració del Parc Agrari

Mapa:

Mostra un mapa més gran

Més informació: